« Idols voorronde #3 »

  14-02-04

    05:58:00, by S p r k .   , 638 words  
  Categories: Categorie-loos

  Verder had k eindelijk eens een goede dag. Sinds de dood van mijn moeder (en eigenlijk al een tijdje ervoor) gaat het niet zo denderend. Het is natuurlijk niet allemaal alleen maar slecht, maar het is zker niet heel goed. Hoe dan ook; vandaag dus wel.

  Allereerst heb ik vandaag keihard gewerkt maar daardoor wel het een en ander bereikt; da's altijd fijn. Tussendoor, zo goed en zo kwaad als het ging, halfjes gechat met een meneer die ik op oudejaarsnacht (nog na mijn telefoongesprek met Obbie en het pannenkoekenfestijn) online heb 'ontmoet'. Inmiddels chatten we nog steeds (zonder verder met elkaar naar de film te gaan ofzo). En soms, als ik iemand graag mag, of als ik gewoon vind dat iemand het nodig heeft, maak ik een compilatie CDtje voor ze. Dus ook voor hem. En hij ging er als gevolg ook nog eentje voor mij maken. Hadden we het vandaag toevallig nog over.

  Aan het begin van de avond heb ik (met een energiepil op) mijn nieuwe cardioapparaat gebruikt, 3 kwartier. Kwam er ook nog achter dat de keer dat de weegschaal vond dat ik was aangekomen, een foutje moet zijn geweest, want er was inmiddels weer iets af (heb me 5 keer opnieuw gewogen voor de zekerheid). Dus we zitten nu op 3 kilo in 16 dagen. Zucht.

  Uiteindelijk besloten om ondanks mijn nieuwe handicap tch nog maar uit te gaan met Obbie en Cruesli, dus moest ik nog even douchen. Op weg naar de tram checkte ik even of mijn Emma Bunton CD al in de brievenbus lag. Helaas, geen grote bruine envelop. Maar wel een losse CD! En er zat nog iets bij waardoor ik direct wist dat het van meneer Oudejaarsnacht was. En heel even smolt ik een klein beetje. Nu luisteren in de tram of wachten tot ik thuis was? Ik besloot te wachten. Voorpret enzo, he.

  Iets voor 12 uur kwam ik aan op het Koningsplein, alwaar Obbie meteen tegen me zei dat ik er heel goed uit zag. Dt zijn de betere opmerkingen, vooral omdat het gemeend overkwam. Toen ik 3 meter verderop weer als Jamai werd 'herkend', vond ik het dus eigenlijk niet eens zo erg en heb ik zelfs nog even met de meneer in kwestie een praatje gemaakt en zijn hand geschud. Obbie was als een leeuwin; zij was minder tevreden en begon meteen aan de meneer te vragen of hij weleens in z'n kont geneukt was. Het antwoord is me nooit duidelijk geworden.

  De Arc was fantastisch. Dat lag aan het gezelschap maar ook aan de Cosmopolitan, Long Beach Ice Tea (waar helemaal geen ijsthee inzit, nouja!) en ananassap met malibu. Voor ik het doorhad was ik flink aangeschoten. En dat voelde dit keer helemaal niet onwennig; ik was juist heel vrolijk, blij zelfs, en het voelde eindelijk weer alsof ik 'mezelf' was.

  Dat veroorzaakte weer wat gezellige momenten met een VVD'er, een hetero meneer met bef-fetish (BAH!) en een 'hetero' studiegenoot van een collega. Terwijl de drank rijkelijk bleef vloeien en er ook geregeld een SMSje van meneer Oudejaarsnacht binnenkwam. Toen ik merkte dat ik iets minder goed uit mijn woorden kwam ben ik toch maar overgegaan op de cola.

  Al met al een supergeslaagde avond. Ben maar niet met mijn discman naar huis gelopen, want ik ben tenslotte minder valide momenteel... Eenmaal thuisgekomen nog wat online gehangen, gechat met meneer Oudejaarsavond en de eerste helft van de CD beluisterd. En die was best heel fijn, behalve een schrikmoment helemaal aan het begin. En noemenswaardig is ook dat ik een aantal nummers al kende of zelfs in mijn verzameling heb :)

  Nu ga ik voldaan slapen, hopend dat ik morgen geen kater heb, dat Boris van Idols morgen doorgaat naar de finale en dat morgenochtend daar in het zuiden des lands alles nog een klein beetje goed komt.

  Feedback awaiting moderation

  This post has 2 feedbacks awaiting moderation...