« HellogoodbyeErwin Olaf? Erwin Krol? Henk Krol! »

  Voordringende intercedentes

  04-06-07

    23:05:07, by S p r k .   , 200 words  
  Categories: Categorie-loos

  Voordringende intercedentes

  Het Tori concert was uiteindelijk best prima! Toen Robert en ik naar binnen liepen bleek de zaal helemaal niet zo vol te zijn als ik had verwacht en bovendien kwam ik ook meteen Stefan, mijn Tori-luisteren-met-je-oren-tegen-de-surround-speakers-vriendje tegen. Yay!

  De setlist was erg goed. Ze speelde veel nummers van mijn favoriete albums Boys For Pele, From The Choirgirl Hotel en To Venus And Back, dus dat was fijn. Er leek ook een soort vader-thema door de show te lopen (Bliss, Father's Son, God) dus dat was wel frappant. En Tori speelde ook nog Flying Dutchman, en mijn vader deed vroeger heel fanatiek aan zweefvliegen.

  Wel naar dat er van die mannetjes door de zaal liepen die bier verkochten. Tijdens het voorprogramma liep zo'n mannetje voor me langs en gingen 2 intercedente-achtige meisjes iets bij hem kopen. Daarna liep hij weer weg, meer richting het podium en ze liepen gewoon achter hem aan, waardoor ze ineens voor mij stonden. Wát een hoeren! Verder; mensen die blowen tijdens concerten mogen echt afgeschoten worden. En als we dan toch bezig zijn; de 2 meisjes die Caught A Lite Sneeze heel hard en héél vals meezongen mogen dan ook meteen eentje. Met hun lesbische harses.

  No feedback yet