« Formal WednesdayDuizelingwekkend weekend »

  Yeah, I've seen more hors d'oeuvres before, so...

  02-10-07

    10:15:32, by S p r k .   , 358 words  
  Categories: Categorie-loos

  Yeah, I've seen more hors d'oeuvres before, so...

  Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver; met Charlotte, Pieter, Robert en Sebas hebben we twee afleveringen van het nieuwe seizoen van America's Next Top Model gekeken (nog niet hier op TV). Eerst hebben we opgewarmd met wat fragmenten uit het vorige seizoen van Saturday Night Live. Kristen Wiig (ze zat ook in Knocked Up, als collega van de hoofdpersoon) is echt één van mijn favoriete comediennes. Zie het fragment hieronder.

  [youtube]k2bGjY4XslY[/youtube]

  Vanochtend ben ik dus naar de huisarts geweest. Dit leek me wel een aardig meisje, dus ik deed een beetje zoals hoe ik meestal ook tegen leuke serveersters doe. ,,Ik werd vorige week maandag dus wakker. Nou is dat op zich een goed teken..." Het ijs was meteen gebroken en ik wist zeker dat ik een extra koekje zou krijgen als ik nú een warme chocolademelk met slagroom zou bestellen.

  Nadat ik vertelde over mijn duizeligheid en dat het nu 2 keer was voorgekomen met ongeveer een week ertussen, ging ze me onderzoeken. Ze nam mijn bloeddruk op (tikje aan de hoge kant, maar niks hysterisch) en ze keek eens in de poppetjes van m'n ogen. Toen werd ze stil en keek ze me strak aan, alsof ze iets heel belangrijks en schokkends ging zeggen. Ik was meteen bang voor gay cancer enzo, maar toen zei ze ,,Je bent je bewust van het feit dat je ene pupil groter is dan je andere pupil?"

  Mary-Kate Olsen en Bunny hadden uiteindelijk gelijk; het is iets met mijn evenwichtsorgaan. Ze heeft me wat papieren meegegeven met tips en oefeningen die ik kan doen als ik er weer last van heb. Dat komt erop neer dat ik op bed moet gaan zitten en mezelf naar achteren moet laten vallen en naar links moet draaien. Dan moet ik weer rechtop gaan zitten en me naar rechts draaien. Dus op zich redelijk dezelfde choreografie als wanneer ik thuis Like A Prayer van Madonna aan het uitbeelden ben.

  Als ik ook echt ga braken enzo, dan moet ik terugkomen. Het kan ook een lichte oorontsteking geweest zijn. Ik hoop maar dat het niet meer terugkomt.

  That's what she said.

  No feedback yet