« NEE DAT IS NIET OK!Ligfietsen, WTF? »

  Veer in m'n reet (of twee zelfs)

  15-07-08

    22:43:39, by S p r k .   , 843 words  
  Categories: Categorie-loos

  Veer in m'n reet (of twee zelfs)

  Ik heb 's ochtends altijd even een onderonsje met Poekie om de dag door te spreken. Het zijn vaak een beetje eenzijdige gesprekken, want zij komt meestal niet verder dan ,,Ik ga de hele dag onder je dekbed liggen, wachtend tot je weer thuis bent en misschien daarna ook nog wel." Maar vanochtend betrapte ik mezelf erop dat ik tegen Poekie zei ,,Papa gaat naar huis!"

  ...en daar bedoelde ik dus 'kantoor' mee!

  Met andere woorden; ik ben veeeeel teveel aan het werk geweest de afgelopen dagen, maar heb gelukkig wel bijna alleen maar leuke dingen gedaan. Ik zou haast dingen willen roepen als 'mijn huis is net een hotel', maar helaas heb ik geen Spaanssprekende vrouwtjes rondlopen die mijn bed opmaken en verse handdoeken in mijn badkamer leggen.

  Allereerst: ik heb een week of 2 geleden Brigitte Kaandorp genterviewd! En heel lang ook, we hebben ongeveer een uur samen op het dakterras bij ons op kantoor gezeten (tot het ging stortregenen). Was heel erg leuk en weer een soort van interview-mijlpaal (in de categorie 'mensen interviewen die ik al heel lang heel leuk vind'). Ik heb haar er zelfs nog op weten te wijzen dat van bepaalde shows in haar binnenkort te verschijnen DVD-boxset (half September, titel 'Ik Ben Een Vakvrouw') heus wel langere versies te vinden zijn dan wat er nu gepland staat (voor de kenner: van de show Kouwe Drukte zou een edit van 50 minuten op de boxset komen, maar als het goed is wordt dat nu, dankzij mij, de integrale theaterversie van 2 uur).

  Ik wil niet niet te fanatiek een veer in m'n eigen reet steken, want het is bij mij nog altijd een uitgang en gn ingang, MAAR... Uiteindelijk heb ik weten te regelen dat Brigitte de presentatie gaat doen van de Mister Gay Netherlands verkiezing op 17 augustus in Paradiso! Het lijkt me echt heel tof om met haar samen te mogen werken, en berhaupt tof dat ze het wil doen enzo. We hebben allemaal leuke ideen m.b.t. hoe we haar in de show gaan verwerken enzo, dus dat wordt sowieso de moeite waard. Eigenlijk hb ik inmiddels zelfs al een beetje met haar samengewerkt, want afgelopen zaterdag hadden we een fotoshoot met de 9 MrGay finalisten, en Brigitte kwam ook nog anderhalf uur langs voor wat groepsfoto's. Hl erg aardig van d'r, want dat was oorspronkelijk geen onderdeel van de deal. Het was heel gezellig en dat vond ze zelf ook (althans, dat sms'te haar man me later).

  Wat is er nog meer? Oh ja! Ik heb een iPhone! Gewoon sinds de dag dat 'ie voor het eerst in de winkel lag! Laat ik even beginnen met zeggen dat het natuurlijk belachelijk is dat de gemiddelde winkel slechts 20 iPhones heeft binnengekregen afgelopen vrijdag. Ik kan me voorstellen dat Apple het gezellig vindt om te kunnen roepen ,,Binnen 2 uur in heel Nederland uitverkocht!", maar kom op. Dat ding is helemaal kapotgehyped, zorg gewoon dat er voldoende voorraad is. Ik kan ook wel mijn hitsingle 'Toppie, Obbie' op 2 cd'tjes branden, dat aan 2 mensen verkopen en dan een persbericht uitsturen dat mijn single een doorslaand succes is en dat de volledige eerste persing n al uitverkocht is.

  Maar goed.

  Ik was dus om kwart over 9 bij de T-Mobile winkel aan het Rokin en daar stond Julien (Apple aanhanger van het eerste uur) al in de rij. Ik had uiteindelijk nummertje 56. Toen ze om half 11 ng niet klaar waren met het aansluiten van de eerste 5 (!!) klanten, ben ik maar gewoon weer verder gegaan met m'n leven. Ik moest tenslotte gewoon werken. Aan het einde van de dag ben ik naar iCenter vlakbij CS gefietst om een laptop voor mijn werk aan te schaffen (waar ik k heel erg blij mee ben, het was een goede week voor het materialisme) toen ik heel casual vroeg hoe het gegaan was met de iPhone gekte. Om een lang verhaal kort te maken: ze hadden nog wel een iPhone liggen (en precies het type dat ik wilde) dus onverwachts had ik afgelopen vrijdag toch nog een iPhone. Ik heb er eigenlijk gisterenavond pas voor het eerst mee gespeeld, eerder had ik gewoon niet echt tijd.

  Is er verder nog iets gebeurd? Oh ja, donderdagochtend is er een nieuwe auditieronde voor 'Op zoek naar Schonie'. 12 spetterende dames zullen wekenlang in een nek-aan-nek race (compleet met zure oude nicht in de jury) strijden om de titel 'Schonie 2008'! Want het blijkt maar weer dat ik toch niet zoveel trek heb om mijn hele huis te gaan dweilen en poetsen enzo. Dus nu wil ik toch graag weer iemand hebben die dat eens in de 2 weken 2 uurtjes komt doen.

  Morgen moet ik nog flink werken maar daarna heb ik t/m zondag vrij (nouja, waarschijnlijk heb ik wel wat meetings nog, maar dat is te doen)! Ik heb er superveel zin in! Er zijn trouwens heel veel fijne Yvettaties maar Yvette heeft gedreigd om ontslag te nemen als ik ze publiceer (nouja, 30% ervan is 'onder embargo'). Dus dat wordt nog even spannend!

  No feedback yet