« Verven heeft hivoja Obbie had allemaal quotes maar die ben ik vergeten »

  Vrij-ie!

  19-07-07

    12:21:46, by S p r k .   , 530 words  
  Categories: Categorie-loos

  Vrij-ie!

  Het was weer even heel druk, vandaar het gebrek aan updates. We hebben dit keer niet alleen een nieuw nummer van Gay&Night gemaakt, maar ook het programmaboekje van de Amsterdamse Gay Pride. Vooral dat laatste had nogal wat voeten in de aarde, Daan (de vormgever) en ik hebben dinsdagavond tot iets na middernacht op kantoor gezeten.


  De nieuwe cover van Gay&Night is wel HEUL mooi

  Aanstaande maandag is het Roze Maandag in Tilburg en daar gaat het héle kantoor naartoe. Dan zou ik dus in m'n eentje op kantoor zitten, want in principe is de eindredacteur die dag ook nog niet nodig. Maar ik heb gewoon even lekker gek gedaan en maandag óók vrij genomen! Dus vanaf gisterenmiddag tot en met maandag heb ik helemaal vrij! Nouja, niet helemaal, ik moet straks alweer even naar kantoor om een paar kleine dingetjes te doen, en vrijdag komen die boekjes aan en die wil ik natuurlijk wel even inspecteren. Maar verder helemaal vrij. Misschien moet ik mijn hal wel gaan verven. Ik weet de kleur al. Morgen 20% kans op zonneschijn, 90% kans op regen. 'n Mooie gelegenheid om te verven!

  Gisterenmiddag ben ik i.v.m. mooie weer, maar ook omdat ik éindelijk vrij had, met Sebas naar het Amsterdamse Bos gefietst. Was me dát even pittoresk en idyllisch en schilderachtig! Er was tijdens het fietsen zelfs nog een klein survival-cross-country (spreek uit: 'kuntrie') elementje toen we onze fietsen over wat boomstammen en een modderplas heen moesten tillen. Spannend!

  Uiteindelijk zijn we geld gaan pinnen bij Boerderij Meerzicht, waar ik vroeger altijd met mijn moeder pannenkoeken ging eten. Pinnen kost daar dus ? 1,95 extra! Ze hebben daar dus jonge hertjes, maar die doen niet zoveel, alleen maar stinken. Er lopen ook allemaal enge pauwen rond. Eentje stond op het dak, vlakbij ons tafeltje. Toen hij ineens op de rand van het dak ging staan besloten we maar om weg te gaan. Daarna zijn we authentiek naar de geitenboerderij gefietst. Daar stonk het ook, maar minder erg. Toch frappant dat een stuk of... Nou, hoeveel waren het er? Dat een stuk of 400 geiten minder stank veroorzaken dan 5 herten. Daar moeten die herten maar eens goed over na gaan denken. Bij de geitenboerderij hebben we authentiek biologisch geitenmelksoftijs gegeten en bedacht dat we misschien wel moesten gaan barbecuen.

  Helaas, onze vrienden en kennisen worden blijkbaar allemaal ouder en zijn op advocatenkantoren gaan werken - de spontaniteit is er volledig uit geprocedeerd. Uiteindelijk bestond onze groots opgezette barbecue dus uit Ron, Sebas, ikzelf, Obbie, ex-collega Raoul (die aantafel EINDELIJK z'n coming out heeft gehad!) en mijn buurmeisje Fleur. Fleur had een kickass salade gemaakt en was een gezellige toevoeging aan het gezelschap. Vooral als je meerekent dat zij dus écht intercedente is.


  ,,Bij ons is aangeschoven Herman den Rogge... Herman, jij bent verslaafd aan het inslikken van pingpongballen?

  Ik had van Inge telefonisch een authentiek Indonesisch recept voor een kipsaté marinade gekregen. Uiteindelijk had ik er qua authentiek en ambachtelijk nog wel wat meer djinten en ketoembar in mogen gooien, maar dat weten we dan voor de volgende keer.


  De komkommer was voor Obbie, die heeft ze hard nodig heden ten dage

  No feedback yet