« Ontelbaar veel leuker dan in m'n eentje in mijn slipje tv-series kijken met een zak Dorito's en een bakje crème fraicheMijn eigen fles rosé (Madrid Melocotón deel 2) »

  Werkspot

  03-11-10

    15:38:10, by S p r k .   , 222 words  
  Categories: Categorie-loos

  Werkspot

  Mijn baas is helemaal lyrisch over www.werkspot.nl, 'de marktplaats voor klussen'. Zo was er een kraantje kapot waardoor ons koffiezetapparaat op kantoor het niet meer deed. M'n baas plaatste een opdracht op Werkspot.nl en binnen de kortste keren stond er een monteur voor ? 50,- dat kraantje te fixen.

  Ik zie hier meteen een gouden business in! Ik kan natuurlijk al als een malle laminaat leggen, met het juiste t-shirt aan heb ik een bouwvakkersdecolleté van heb-ik-jou-daar, en ik heb er geen moeite mee om op mijn knieën te werken.

  Volgens mij kan ik ook héél makkelijk doorstromen naar de wat grotere klussen, want hoe moeilijk kan dat nou zijn, een nieuwe meterkast aanleggen? Of een dragende muur verwijderen? Heb ik, als mens, op onbewuste momenten niet genoeg stukjes Eigen Huis & Tuin meegekregen om allerhande klusjes in en rondom het huis uit te kunnen voeren?

  Ik weet ook meteen hoe ik kan zorgen dat ik overtuigend overkom naar de klant toe: ik heb een sidekick nodig die minder kan dan ik, en nergens iets van snapt. Een soort Manon Thomas/Myrna Goossen, die me regelmatig dingen kan vragen als ,,Wat heb je nu bijvoorbeeld in je hand?" en tegen 'onze' klant kan zeggen ,,Wat doet Martijn dat vakkundig, hè?". Eens vragen of Maurits er iets in ziet.

  No feedback yet