« Allememaggies!Korting op korting! »

  Ze liggen nog niet in de winkel mevrouw!

  30-09-08

    11:50:50, by S p r k .   , 252 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ze liggen nog niet in de winkel mevrouw!

  Brigitte Kaandorp brengt over 2 weken ein-de-lijk een dvd-box uit. En als het goed is krijg ik er eentje, omdat ik hem ga recenseren voor heht blad enzo. Ik heb dus vannacht over die DVD box gedroomd. Serieus.

  Ik was in mijn droom de hele dag thuis omdat iemand de meter op mijn verwarming zou komen vervangen. En die man was geweest en ik was met hem mee naar beneden gelopen om zijn gereedschapskist te tillen (niet echt een realistische droom dus) en toen keek ik in mijn brievenbus en lagen er 2 briefjes van de postbode, dat ze mij 'niet thuis' hadden getroffen. En dan niet van 'je kunt het morgen ophalen op het postkantoor', maar echt 'je was niet thuis, vette pech, nu heb ik het zelf gehouden'. En toen werd ik heel boos en heb ik de TPG gebeld en geklaagd dat ik de hele dag thuis was en nooit een postbode voorbij heb zien komen en dat ze het nu zelf hebben gehouden en toen had ik zo'n herintredende vrouw aan de telefoon die er niets van snapte en zei ,,Meneer, dan koopt u toch gewoon nieuwe dvd's?" en toen moest ik bijna huilen en zei ik ,,Ja maar ze liggen nog niet in de winkel mevrouw!" en toen vond ze me materialistisch en toen ging m'n wekker.

  Oh ja ik heb dus al een paar weken de neiging om mijn wekker uit te zetten en weer in bed te gaan liggen. Weet iemand hoe je daar van af komt?

  No feedback yet